Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Dąbrowa Łódź TS Górnik Pszów
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Karczewski kopt de bal weg. Krychowiak probeert de bal met de borst te controleren. Krychowiak passt de bal met de wreef. Kaliciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kmita geeft een lange en hoge pass. Daar is Janduda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliciński is nu in balbezit. Kaliciński draait met de bal, schiet en ... Cetnarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dąbrowa Łódź - TS Górnik Pszów 0:1

21e minuut.
Daar is Kaliciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochyła is nu in balbezit. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła verovert de bal door een tackle van achteren. Pochyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Rumian trapt de bal weg van het doel. Krychowiak kopt de bal weg. Daar is Kaliciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliciński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cetnarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak met een sublieme pass. Daar is Kaliciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliciński haalt uit met een fantastische trap. Daar is Janduda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetnarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła is nu in balbezit. Karczewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pochyła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gryciuk neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Dąbrowa Łódź - TS Górnik Pszów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dąbrowa Łódź 58%, TS Górnik Pszów 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Dąbrowa Łódź - TS Górnik Pszów 1:1

77e minuut.
Karczewski passt de bal zonder na te denken. Magdoń rent richting de bal. Wanatowicz begaat een overtreding. Magdoń raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Welc rent richting de bal. Welc geeft een lange en hoge pass. Karczewski heeft problemen om de bal te vangen. Pochyła rent richting de bal. Pochyła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Karczewski met een sublieme pass. Pochyła heeft problemen om de bal te vangen. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła rent richting de bal. Pochyła schiet op doel. Rumian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dąbrowa Łódź 54%, TS Górnik Pszów 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Dąbrowa Łódź - TS Górnik Pszów 1:1