Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gakwa Zabrze Tropikalne boisko
Normal Tactiek wygrana2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zovko passt de bal in één keer door. Daar is Mádle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mádle speelt de bal door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
López Carballo geeft een lange en hoge pass. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zovko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Żurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch verovert de bal door een tackle van achteren. Mitsch geeft een hoge lob. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mitsch speelt de bal door. McManus rent richting de bal. McManus speelt de bal door. Zovko is nu in balbezit. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Duvnjak trapt de bal weg. Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski probeert naar een medespeler te passen. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:1

19e minuut.
Zovko haalt uit met een fantastische trap. Tlen probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Servello zal de hoekschop nemen. Zovko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:2

23e minuut.
McManus passt de bal in één keer door. Vladimirov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markiel. Markiel krijgt een gele kaart.

25e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus geeft een hoge lob. Zovko kan de bal niet met de borst controleren. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Walczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:3

27e minuut.
Servello rent richting de bal. Servello passt de bal met de wreef. McManus speelt de bal door. Zovko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:4

35e minuut.
Mádle rent richting de bal. Kromczyński begaat een overtreding. Mádle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Carballo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Zovko de bal. Markiel is nu in balbezit. Zovko verovert de bal door een tackle van achteren. Zovko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zovko probeert naar een medespeler te passen. McManus is nu in balbezit. McManus passt de bal zonder na te denken. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:5

41e minuut.
Kromczyński heeft problemen om de bal te vangen. Markiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Zovko rent richting de bal. Zovko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko rent richting de bal. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Walczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 70%, Tropikalne boisko 30%.
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:6

48e minuut.
Gruchala met een snelle inworp. Mádle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mádle speelt de bal door. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Walczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McManus is nu in balbezit. McManus schiet op doel. Walczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibóg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McManus raakt geblesseerd tijdens het duel. Zovko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Walczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:7

52e minuut.
Mádle probeert naar een medespeler te passen. Gruchala rent richting de bal. Pajęcki rent richting de bal. Gruchala onderschept slim de pass. Gruchala geeft een hoge lob. Walczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zovko rent richting de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gruchala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tlen de bal. Zovko is nu in balbezit. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Walczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:8

60e minuut.
Doeltrap. Walczyk trapt de bal weg. Gruchala kopt de bal weg. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:9

61e minuut.
Vladimirov rent richting de bal. Zovko is nu in balbezit. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
McManus speelt de bal door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov passt de bal in één keer door. Zovko rent richting de bal. Zovko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tlen is nu in balbezit. McManus verovert de bal door een tackle van achteren. McManus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zovko de bal. Zovko haalt uit met een fantastische trap. Walczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mitsch geeft de bal voor. Klungelig pakt Chwalibóg de bal. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... Walczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:10

87e minuut.
Alfonso met een sublieme pass. Zovko is nu in balbezit. Zovko passt de bal in één keer door. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Walczyk bokst de bal weg. Zovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gakwa Zabrze 75%, Tropikalne boisko 25%.
FC Gakwa Zabrze - Tropikalne boisko 0:11