Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinheads FC LKS Niewiem 1992
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paździor neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wielgosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinheads FC - LKS Niewiem 1992 0:1

28e minuut.
Gobinet is nu in balbezit. Gobinet passt de bal met de wreef. Paździor met een sublieme pass. Mirecki rent richting de bal. Mirecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Paździor met een sublieme pass. Mirecki is nu in balbezit. Fornalak is nu in balbezit. Mirecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mirecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ratajczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gobinet kopt de bal weg. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka passt de bal in één keer door. Mirecki rent richting de bal. Mirecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinheads FC 58%, LKS Niewiem 1992 42%.
Skinheads FC - LKS Niewiem 1992 0:1

51e minuut.
Dożężka geeft een hoge lob. Gobinet rent richting de bal. Gobinet probeert naar een medespeler te passen. Dubiel is nu in balbezit. Dubiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka is nu in balbezit. Mirecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stegienka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Chorzeszcz geeft een lange en hoge pass. Gobinet is nu in balbezit. Gobinet passt de bal met de wreef. Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skinheads FC - LKS Niewiem 1992 1:1

69e minuut.
Stegienka passt de bal in één keer door. Paździor is nu in balbezit. Paździor probeert naar een medespeler te passen. Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinheads FC 53%, LKS Niewiem 1992 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skinheads FC - LKS Niewiem 1992 1:1