Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Starachowice Piłkarskie kaleki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Gliński met de inworp. Gorczyński rent richting de bal. Gorczyński geeft de bal voor. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rusek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Przygocki met een snelle inworp. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - Piłkarskie kaleki 1:0

31e minuut.
Gorczyński onderschept slim de pass. Gorczyński passt de bal met de wreef. Banaszkiewicz rent richting de bal. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Starachowice - Piłkarskie kaleki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 46%, Piłkarskie kaleki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Starachowice - Piłkarskie kaleki 1:1

53e minuut.
Węglarz kopt de bal weg. Banaszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Hapka is nu in balbezit. Banaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Barczeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - Piłkarskie kaleki 1:2

61e minuut.
Pop onderschept slim de pass. Pop geeft een lange en hoge pass. Łoszek rent richting de bal. Łoszek draait met de bal, schiet en ... Zwarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński passt de bal zonder na te denken. Banaszkiewicz rent richting de bal. Banaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Jojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jojko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chodoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rusek kopt de bal weg. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chodoń is nu in balbezit. Gorczyński rent richting de bal. Gorczyński passt de bal zonder na te denken. Banaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Banaszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szalus met een sublieme pass. Gliński rent richting de bal. Machaj is nu in balbezit. Gliński onderschept slim de pass. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sławiński passt de bal in één keer door. Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz onderschept slim de pass. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński haalt uit met een fantastische trap. Barczeski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 49%, Piłkarskie kaleki 51%.
SKS Starachowice - Piłkarskie kaleki 1:2