Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Starachowice BvB Knurów
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Jojko speelt de bal door. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek rent richting de bal. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kubisztal is nu in balbezit. Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zątek krijgt een gele kaart. Chodoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Chodoń met een snel genomen vrije trap. Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - BvB Knurów 1:0

8e minuut.
Jojko rent richting de bal. Sklarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zątek onderschept slim de pass. Zątek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chodoń met een sublieme pass. Daar is Jojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jojko passt de bal in één keer door. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Roztoczański onderschept slim de pass. Roztoczański met een sublieme pass. Daar is Łoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 53%, BvB Knurów 47%.
SKS Starachowice - BvB Knurów 1:0

54e minuut.
Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski passt de bal met de wreef. Kazimierczak rent richting de bal. Łoszek onderschept slim de pass. Łoszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kaczmarek rent richting de bal. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański speelt de bal door. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - BvB Knurów 2:0

70e minuut.
Jojko speelt de bal door. Roztoczański is nu in balbezit. Kaczmarek is nu in balbezit. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pacan geeft de bal voor. Inworp. Baj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chodoń geeft de bal voor. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łoszek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek geeft een hoge lob. Hapka rent richting de bal. Zątek rent richting de bal. Zątek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 51%, BvB Knurów 49%.
SKS Starachowice - BvB Knurów 2:0