Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Warszawa MLO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Niespodziński met een sublieme pass. Danielczak met een snel genomen vrije trap. Bakuła heeft problemen om de bal te vangen. Wdowski is nu in balbezit. Wdowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Danielczak rent richting de bal. Danielczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Sobota de bal. Sobota schiet op doel. Grzybek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niespodziński speelt de bal door. Sobota is nu in balbezit. Sobota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - MLO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Warszawa 51%, MLO 49%.
Spartak Warszawa - MLO 0:1

70e minuut.
Niespodziński passt de bal met de wreef. Okoński is nu in balbezit. Okoński geeft een hoge lob. Wdowski is nu in balbezit. Wdowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Danielczak probeert naar een medespeler te passen. Stokowski speelt de bal door. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - MLO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Warszawa 55%, MLO 45%.
Spartak Warszawa - MLO 0:2
MLO