Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piłkarskie kaleki Lech Poznański
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Gorczyński kopt de bal weg. Daar is Widacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyk is nu in balbezit. Banaszkiewicz onderschept slim de pass. Banaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kotorowski geeft een lange en hoge pass. Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Aranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fojut onderschept slim de pass. Gorczyński is nu in balbezit. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz onderschept slim de pass. Banaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - Lech Poznański 1:0

34e minuut.
Siódmiak kopt de bal weg. Obolewicz is nu in balbezit. Aranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Aranowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Pyż met de inworp. Brzoza rent richting de bal. Brzoza probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 52%, Lech Poznański 48%.
Piłkarskie kaleki - Lech Poznański 1:0

60e minuut.
Gliński rent richting de bal. Spoczyński met een sublieme pass. Kulczyk rent richting de bal. Banaszkiewicz onderschept slim de pass. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Łobodziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Betliński probeert naar een medespeler te passen. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak speelt de bal door. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 43%, Lech Poznański 57%.
Piłkarskie kaleki - Lech Poznański 1:0