Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim EXPLORAZ
U siebie Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Łożyński onderschept slim de pass. Łożyński geeft een hoge lob. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Łożyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gvirtz de bal. Gvirtz geeft een lange en hoge pass. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ... Bereza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - EXPLORAZ 1:0

35e minuut.
Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Iozzi is nu in balbezit. Iozzi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Colotto de bal onder controle te krijgen. Colotto draait met de bal, schiet en ... Bereza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Łożyński is nu in balbezit. Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Colotto is nu in balbezit. Sławoj rent richting de bal. Sławoj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 29%, EXPLORAZ 71%.
Ducks Anaheim - EXPLORAZ 1:0

48e minuut.
Doeltrap. Murillo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Spisz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niejadlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niejadlik met een sublieme pass. Colotto is nu in balbezit. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - EXPLORAZ 2:0

59e minuut.
Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński onderschept slim de pass. Łożyński met een sublieme pass. Spisz is nu in balbezit. Spisz geeft een hoge lob. Bereza bokst de bal weg. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Spisz de bal onder controle te krijgen. Jachowicz is nu in balbezit. Spisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jachowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Haspolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiec is nu in balbezit. Niemiec passt de bal met de wreef. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Chudy komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gielnik rent richting de bal. Niemiec onderschept slim de pass. Niemiec speelt de bal door. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel. Bereza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... Bereza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - EXPLORAZ 3:0

89e minuut.
Rypkamito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niejadlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colotto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Niejadlik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niejadlik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Haspolatlı de bal. Zahorski rent richting de bal. Zahorski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 29%, EXPLORAZ 71%.
Ducks Anaheim - EXPLORAZ 3:0