Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Piliki Hopowianie
Normal Tactiek Defend
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 26.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Plafko met een sublieme pass. Książek rent richting de bal. Książek draait met de bal, schiet en ... Dudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Ociepa geeft een lange en hoge pass. Daar is Garbuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Książek is nu in balbezit. Książek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Dudziński trapt de bal weg. Szadecki kopt de bal weg. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz rent richting de bal. Książek onderschept slim de pass. Książek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Piliki - Hopowianie 0:1

35e minuut.
Konecki geeft een lange en hoge pass. Ociepa kopt de bal weg. Daar is Szadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 46%, Hopowianie 54%.
FC_Piliki - Hopowianie 0:1

51e minuut.
Akimowicz geeft een lange en hoge pass. Madejczyk is nu in balbezit. Druciak rent richting de bal. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zagaja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konecki met de inworp. Klungelig pakt Zwolski de bal. Zwolski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Akimowicz probeert naar een medespeler te passen. Garbuz probeert naar een medespeler te passen. Wdowiak rent richting de bal. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski onderschept slim de pass. Zwolski passt de bal in één keer door. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kwasibrocki met een sublieme pass. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociepa geeft een hoge lob. Książek rent richting de bal. Książek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ociepa is nu in balbezit. Bieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa onderschept slim de pass. Szadecki is nu in balbezit. Szadecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Piliki - Hopowianie 0:2

78e minuut.
Przeżuwacz verovert de bal door een tackle van achteren. Przeżuwacz speelt de bal door. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zasusz kopt de bal weg. Szadecki rent richting de bal. Szadecki passt de bal zonder na te denken. Książek rent richting de bal. Książek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dudziński met een harde bal richting middenveld. Wdowiak kopt de bal weg. Szadecki is nu in balbezit. Książek is nu in balbezit. Książek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bieniecki onderschept slim de pass. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa met een sublieme pass. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 59%, Hopowianie 41%.
FC_Piliki - Hopowianie 0:2