Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Piliki Ducks Anaheim
Normal Tactiek U siebie
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 33.9
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Frankiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Dyduch probeert naar een medespeler te passen. Gvirtz rent richting de bal. Gvirtz geeft de bal voor. Mateiaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Piliki - Ducks Anaheim 0:1

37e minuut.
Haspolatlı geeft een hoge lob. Przeżuwacz rent richting de bal. Gvirtz onderschept slim de pass. Gvirtz geeft de bal voor. Daar is Mateiaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bieniecki geeft een lange en hoge pass. Dyduch kopt de bal weg. Mateiaş probeert de bal aan de voet te houden. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 70%, Ducks Anaheim 30%.
FC_Piliki - Ducks Anaheim 0:1

48e minuut.
Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz probeert naar een medespeler te passen. Szreder rent richting de bal. Madejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Colotto haalt uit met een fantastische trap. Widacha probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frankiewicz zal de hoekschop nemen. Colotto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Niemiec komt het veld opgelopen. Łożyński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Volder geeft een hoge lob. Przeżuwacz is nu in balbezit. Colotto begaat een overtreding. Colotto krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Akimowicz met een sublieme pass. Wdowiak is nu in balbezit. Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Piliki - Ducks Anaheim 0:2

66e minuut.
Bacchini probeert de bal met de borst te controleren. Bacchini passt de bal in één keer door. Gvirtz rent richting de bal. Gvirtz geeft een lange en hoge pass. Colotto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Przeżuwacz met een snelle inworp. Akimowicz is nu in balbezit. Colotto onderschept slim de pass. Colotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Spisz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini onderschept slim de pass. Bacchini geeft de bal voor. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Niemiec met een sublieme pass. Daar is Gvirtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvirtz speelt de bal door. Colotto rent richting de bal. Colotto schiet op doel. Dudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Piliki - Ducks Anaheim 0:3

85e minuut.
Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Bacchini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 66%, Ducks Anaheim 34%.
FC_Piliki - Ducks Anaheim 0:3