Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borowiec Ducks Anaheim
Normal Tactiek U siebie
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 30.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Czwakiel passt de bal met de wreef. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Volder passt de bal zonder na te denken. Colotto is nu in balbezit. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gvirtz rent richting de bal. Czwakiel is nu in balbezit. Czwakiel probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini geeft een hoge lob. Ogiński met een sublieme pass. Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gvirtz geeft een lange en hoge pass. Prętczyński heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel. Pitras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borowiec - Ducks Anaheim 0:1

42e minuut.
Bacchini geeft een lange en hoge pass. Prętczyński probeert de bal met de borst te controleren. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Pitras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Parejro kopt de bal weg. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gancarczyk. Gancarczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borowiec 66%, Ducks Anaheim 34%.
FC Borowiec - Ducks Anaheim 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bacchini speelt de bal door. Parejro heeft problemen om de bal te vangen. Colotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colotto krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spisz komt het veld opgelopen. Gajda met een snelle inworp. Ogiński rent richting de bal. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Doeltrap. Dyduch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borowiec 72%, Ducks Anaheim 28%.
FC Borowiec - Ducks Anaheim 0:1