Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magicobomber Richmond33
Normal Tactiek off
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 37.1
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Hejmej passt de bal met de wreef. Maciaszek heeft problemen om de bal te vangen. Vargas met een sublieme pass. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Revé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bayona kan de bal niet met de borst controleren. Bayona probeert naar een medespeler te passen. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand rent richting de bal. Pinand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Revé heeft problemen om de bal te vangen. Revé passt de bal zonder na te denken. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna schiet op doel. Grube werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Hejmej speelt de bal door. Scatigna rent richting de bal. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:1

27e minuut.
Inworp. Hejmej met de inworp. Revé is nu in balbezit. Revé passt de bal met de wreef. Scatigna geeft de bal voor. Paal!

31e minuut.
Skowron met een harde bal richting middenveld. Inworp. Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jędryka met een sublieme pass. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron geeft een hoge lob. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Grube kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:2

43e minuut.
Maciaszek rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas speelt de bal door. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Grube bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magicobomber 71%, Richmond33 29%.
magicobomber - Richmond33 0:2

46e minuut.
Pinand speelt de bal door. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé met een sublieme pass. Klungelig pakt Hejmej de bal. Hejmej geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Revé heeft problemen om de bal te vangen. Revé geeft de bal voor. Skowron kan de bal niet met de borst controleren. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:3

50e minuut.
Stuligłowa geeft een lange en hoge pass. Hejmej controleert de bal met de borst. Hejmej speelt de bal door. Scatigna rent richting de bal. Scatigna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Scatigna de bal. Skowron rent richting de bal. Scatigna verovert de bal door een tackle van achteren. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:4

58e minuut.
Pinand is nu in balbezit. Bayona rent richting de bal. Bayona speelt de bal door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna draait met de bal, schiet en ... Grube bokst de bal weg.

59e minuut.
Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna draait met de bal, schiet en ... Grube verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scatigna rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nys kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maciaszek de bal onder controle te krijgen. Scatigna met een sublieme pass. Pinand heeft problemen om de bal te vangen. Pinand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Revé speelt de bal door. Skowron rent richting de bal. Pinand verovert de bal door een tackle van achteren. Scatigna rent richting de bal. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:5

69e minuut.
Pinand onderschept slim de pass. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna passt de bal met de wreef. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:6

74e minuut.
Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Jędryka speelt de bal door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand rent richting de bal. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:7

76e minuut.
Vargas met de inworp. Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona passt de bal in één keer door. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:8

78e minuut.
Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej met een sublieme pass. Stuligłowa rent richting de bal. Pinand onderschept slim de pass. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Grube verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Nys onderschept slim de pass. Nys probeert naar een medespeler te passen. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Pinand springt en kopt de bal. Grube verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Testorio verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszek begaat een overtreding. Testorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jędryka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - Richmond33 0:9

88e minuut.
Klungelig pakt Revé de bal. Hejmej speelt de bal door. Revé probeert naar een medespeler te passen. Pinand heeft problemen om de bal te vangen. Pinand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magicobomber 72%, Richmond33 28%.
magicobomber - Richmond33 0:9