Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Wałbrzych kamilkol fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Domagała is nu in balbezit. Aniszewski is nu in balbezit. Kizior begaat een overtreding. Kizior krijgt een gele kaart. Aniszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domagała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maciągowski kopt de bal weg. Lelka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Małaszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Małaszuk speelt de bal door. Klungelig pakt Maternia de bal. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - kamilkol fc 0:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Lelka de bal onder controle te krijgen. Długołęcki met een sublieme pass. Daar is Michalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - kamilkol fc 0:2

39e minuut.
Aniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft een hoge lob. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Piech kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalczuk met de inworp. Żebryk probeert de bal met de borst te controleren. Żebryk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 41%, kamilkol fc 59%.
KS Górnik Wałbrzych - kamilkol fc 0:2

52e minuut.
Sosnowski probeert naar een medespeler te passen. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski passt de bal met de wreef. Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech begaat een overtreding. Piech krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech rent richting de bal. Domagała maakt een afschuwelijke overtreding. Piech wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Michalczuk passt de bal zonder na te denken. Domagała rent richting de bal. Domagała passt de bal zonder na te denken. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Żebryk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gwalbert de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojko. Bojko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 46%, kamilkol fc 54%.
KS Górnik Wałbrzych - kamilkol fc 0:2