Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3MajFason korbik123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.3 gemiddelde waardering 13.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Łatczewski onderschept slim de pass. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz speelt de bal door. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nowrotek passt de bal in één keer door. Pilecki rent richting de bal. Pilecki speelt de bal door. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3MajFason - korbik123 1:0

27e minuut.
Kałek rent richting de bal. Sekielski is nu in balbezit. Kałek begaat een overtreding. Kałek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Podolski de bal. Drukarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drukarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3MajFason 47%, korbik123 53%.
3MajFason - korbik123 1:0

73e minuut.
Maleczek onderschept slim de pass. Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maleczek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Łatczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dudek komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Białokozowicz is nu in balbezit. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Bobula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3MajFason 44%, korbik123 56%.
3MajFason - korbik123 1:0