Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 Silesia Lubomia
off Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 20.9
zeer goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Scatigna de bal. Ziemiański begaat een overtreding. Scatigna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vianello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Silesia Lubomia 1:0

4e minuut.
Vianello kopt de bal weg. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scatigna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bayona neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Silesia Lubomia 2:0

13e minuut.
Pinand geeft een lange en hoge pass. Scatigna kopt de bal weg. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rybszleger kopt de bal weg. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński met een sublieme pass. Revé rent richting de bal. Revé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Bayona speelt de bal door. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. Vianello speelt de bal door. Klungelig pakt Revé de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Silesia Lubomia 3:0

28e minuut.
Bayona passt de bal met de wreef. Revé rent richting de bal. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Silesia Lubomia 4:0

29e minuut.
Szmak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayona is nu in balbezit. Bayona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello passt de bal in één keer door. Bayona geeft de bal voor. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Silesia Lubomia 5:0

33e minuut.
Głąbiński passt de bal zonder na te denken. Szmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand verovert de bal door een tackle van achteren. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bayona passt de bal zonder na te denken. Pinand rent richting de bal. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ... Gągoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Silesia Lubomia 6:0

41e minuut.
Rybszleger onderschept slim de pass. Rybszleger geeft een lange en hoge pass. Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński geeft de bal voor. Revé krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bayona speelt de bal door. Pinand is nu in balbezit. Pinand passt de bal met de wreef. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Silesia Lubomia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 20%, Silesia Lubomia 80%.
Richmond33 - Silesia Lubomia 7:0

57e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Scatigna onderschept slim de pass. Scatigna geeft een hoge lob. Pinand is nu in balbezit. Pinand schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand is nu in balbezit. Klungelig pakt Revé de bal. Revé schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Vianello kopt de bal weg. Hejmej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hejmej speelt de bal door. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szmak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vianello de bal onder controle te krijgen. Bayona speelt de bal door. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tokarczyk geeft een lange en hoge pass. Testorio kopt de bal weg. Vianello met een sublieme pass. Hejmej rent richting de bal. Hejmej geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Płyta geeft een hoge lob. Vianello is nu in balbezit. Vianello speelt de bal door. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kalociński rent richting de bal. Kalociński geeft een lange en hoge pass. Pinand probeert naar een medespeler te passen. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 15%, Silesia Lubomia 85%.
Richmond33 - Silesia Lubomia 7:0