Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Wałbrzych magicobomber
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bojko is nu in balbezit. Bojko geeft de bal voor. Klungelig pakt Maciaszek de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Soboczyński bokst de bal weg.

3e minuut.
Aniszewski is nu in balbezit. Szajdel is nu in balbezit. Mikosiak is nu in balbezit. Szajdel onderschept slim de pass. Szajdel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Michalczuk rent richting de bal. Kupcik verovert de bal door een tackle van achteren. Kupcik met een sublieme pass. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - magicobomber 0:1

9e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Domagała maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Domagała naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Wałkarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nogalski met een snel genomen vrije trap. Rozkoszny kopt de bal weg. Klungelig pakt Bojko de bal. Kupcik rent richting de bal. Kupcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel onderschept slim de pass. Szajdel haalt uit met een fantastische trap. Grube maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Górnik Wałbrzych - magicobomber 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 59%, magicobomber 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Górnik Wałbrzych - magicobomber 1:1

71e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak rent richting de bal. Szajdel begaat een overtreding. Mikosiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mikosiak kan niet meer verder spelen. Łangowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kobylański met een snelle inworp. Michalczuk geeft een hoge lob. Stuligłowa kopt de bal weg. Aniszewski rent richting de bal. Aniszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Nogalski geeft een lange en hoge pass. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski probeert naar een medespeler te passen. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 64%, magicobomber 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Górnik Wałbrzych - magicobomber 1:1