Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3MajFason Gontar FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Pilecki onderschept slim de pass. Pilecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kulka de bal. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kopaszewski met een harde bal richting middenveld. Durczak heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz speelt de bal door. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ryjek rent richting de bal. Ryjek passt de bal zonder na te denken. Babiak is nu in balbezit. Babiak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Podolski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3MajFason 57%, Gontar FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3MajFason - Gontar FC 0:0

46e minuut.
Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz passt de bal in één keer door. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kulka rent richting de bal. Kulka geeft de bal voor. Romuzga heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3MajFason - Gontar FC 1:0

65e minuut.
Kondoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Kondoszek passt de bal in één keer door. Babiak is nu in balbezit. Babiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3MajFason - Gontar FC 1:1

76e minuut.
Pilecki met een snelle inworp. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz probeert naar een medespeler te passen. Pilecki is nu in balbezit. Pilecki geeft een hoge lob. Kwietniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jurgielewicz met de inworp. Durczak rent richting de bal. Durczak geeft de bal voor. Kondoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondoszek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek met een sublieme pass. Kuroń speelt de bal door. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3MajFason 40%, Gontar FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3MajFason - Gontar FC 1:1