Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magicobomber kamilkol fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kizior kopt de bal weg. Mikosiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czyżewski. Czyżewski krijgt een gele kaart. Mikosiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mikosiak kan niet meer verder spelen. Łangowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski passt de bal in één keer door. Piech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski draait met de bal, schiet en ... Długołęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Łangowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kupcik is nu in balbezit. Kizior begaat een overtreding. Kizior krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kizior bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs verovert de bal door een tackle van achteren. Białowąs passt de bal zonder na te denken. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech onderschept slim de pass. Nogalski begaat een overtreding. Nogalski krijgt een gele kaart. Piech raakt geblesseerd tijdens het duel. Piech met een snel genomen vrije trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk geeft een hoge lob. Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Grube bokst de bal weg.

30e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Kizior verovert de bal door een tackle van achteren. Kizior met een sublieme pass. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski geeft een hoge lob. Paal! Gwalbert rent richting de bal. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber - kamilkol fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magicobomber 49%, kamilkol fc 51%.
magicobomber - kamilkol fc 0:1

49e minuut.
Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski speelt de bal door. Kizior met een sublieme pass. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nogalski is nu in balbezit. Piech onderschept slim de pass. Piech met een sublieme pass. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
magicobomber - kamilkol fc 1:1

81e minuut.
Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Bajski is nu in balbezit. Bajski passt de bal met de wreef. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magicobomber 37%, kamilkol fc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
magicobomber - kamilkol fc 1:1