Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Lubomia magicobomber
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Giszka geeft een lange en hoge pass. Winiecki rent richting de bal. Rybszleger onderschept slim de pass. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Lubomia - magicobomber 1:0

33e minuut.
Białowąs is nu in balbezit. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Białowąs de bal onder controle te krijgen. Gągoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Lubomia 49%, magicobomber 51%.
Silesia Lubomia - magicobomber 1:0

46e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Płyta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białowąs. Białowąs krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stuligłowa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kończak met de inworp. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański passt de bal zonder na te denken. Płyta rent richting de bal. Białowąs verovert de bal door een tackle van achteren. Białowąs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ciężkowski is nu in balbezit. Tokarczyk onderschept slim de pass. Rybszleger rent richting de bal. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Gągoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Maciaszek rent richting de bal. Maciaszek probeert naar een medespeler te passen. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Winiecki met een sublieme pass. Łangowski rent richting de bal. Łangowski speelt de bal door. Daar is Piękoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękoś geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Lubomia 49%, magicobomber 51%.
Silesia Lubomia - magicobomber 1:0