Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Wałbrzych Richmond33
Normal Tactiek off
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 34.9
slecht Schieten solide
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Michalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragarz is nu in balbezit. Bayona probeert naar een medespeler te passen. Revé rent richting de bal. Revé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bayona verovert de bal door een tackle van achteren. Bayona passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scatigna de bal. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:1

10e minuut.
Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayona speelt de bal door. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:2

13e minuut.
Jędryka speelt de bal door. Pinand rent richting de bal. Tragarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tragarz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Michalczuk probeert naar een medespeler te passen. Bayona is nu in balbezit. Bayona met een sublieme pass. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Scatigna met een sublieme pass. Revé rent richting de bal. Revé passt de bal zonder na te denken. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:3

43e minuut.
Scatigna rent richting de bal. Scatigna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pinand de bal onder controle te krijgen. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 63%, Richmond33 37%.
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:3

47e minuut.
Bayona passt de bal met de wreef. Revé controleert de bal met de borst. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Soboczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:4

50e minuut.
Bayona rent richting de bal. Revé is nu in balbezit. Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona geeft de bal voor. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vianello onderschept slim de pass. Vianello met een sublieme pass. Bayona probeert naar een medespeler te passen. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap. Soboczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pinand passt de bal in één keer door. Revé is nu in balbezit. Revé speelt de bal door. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hejmej passt de bal met de wreef. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand geeft een lange en hoge pass. Scatigna rent richting de bal. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:5

74e minuut.
Vianello passt de bal in één keer door. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé passt de bal met de wreef. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna schiet op doel. Soboczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:6

77e minuut.
Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michalczuk. Pinand raakt geblesseerd tijdens het duel. Bayona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hejmej met de inworp. Bayona is nu in balbezit. Bayona speelt de bal door. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Soboczyński met een sublieme pass. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej passt de bal in één keer door. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hejmej rent richting de bal. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Kruski met een sublieme pass. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna draait met de bal, schiet en ... Soboczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kalociński kopt de bal weg. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka geeft een hoge lob. Daar is Revé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 84%, Richmond33 16%.
KS Górnik Wałbrzych - Richmond33 0:7