Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korbik123 Gontar FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Dragan is nu in balbezit. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan begaat een overtreding. Dragan krijgt een gele kaart. Chmiest raakt geblesseerd tijdens het duel. Durczak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sekielski de bal. Bobula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Romuzga rent richting de bal. Dragan verovert de bal door een tackle van achteren. Durczak probeert naar een medespeler te passen. Toporny is nu in balbezit. Toporny geeft een hoge lob. Paal!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarząb met een snelle inworp. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kanclerz de bal onder controle te krijgen. Bobula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korbik123 51%, Gontar FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korbik123 - Gontar FC 0:0

59e minuut.
Szczygieł kopt de bal weg. Jonak rent richting de bal. Chmiest verovert de bal door een tackle van achteren. Chmiest draait met de bal, schiet en ... Bobula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Chmiest haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kanclerz de bal. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest schiet op doel. Kanclerz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korbik123 54%, Gontar FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korbik123 - Gontar FC 0:0