Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3MajFason Torpedo Janów
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek is nu in balbezit. Kałek passt de bal met de wreef. Siestrzewitowski is nu in balbezit. Siestrzewitowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Półrolniczak passt de bal met de wreef. Pająk heeft problemen om de bal te vangen. Kloc met een sublieme pass. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
3MajFason - Torpedo Janów 0:1

9e minuut.
Tokmajdo geeft de bal voor. Inworp. Waniek met een snelle inworp. Siestrzewitowski rent richting de bal. Siestrzewitowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Uzdowski probeert naar een medespeler te passen. Kuzera is nu in balbezit. Seniw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuzera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuzera wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rochowiak met een sublieme pass. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz passt de bal met de wreef. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Siestrzewitowski onderschept slim de pass. Siestrzewitowski passt de bal zonder na te denken. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Waniek geeft de bal voor. Daar is Talik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzdowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Potrzebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki passt de bal in één keer door. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Bordowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3MajFason - Torpedo Janów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3MajFason 53%, Torpedo Janów 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3MajFason - Torpedo Janów 1:1

51e minuut.
Litkowski onderschept slim de pass. Litkowski speelt de bal door. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ... Bordowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kloc met een snelle inworp. Waniek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dubuś onderschept slim de pass. Baszkiewicz is nu in balbezit. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3MajFason - Torpedo Janów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3MajFason 45%, Torpedo Janów 55%.
3MajFason - Torpedo Janów 1:2