Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Janów Richmond33
Normal Tactiek off
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 31.8
slecht Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej passt de bal zonder na te denken. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi passt de bal zonder na te denken. De Rybel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Hejmej met de inworp. Filosi heeft problemen om de bal te vangen. Filosi probeert naar een medespeler te passen. Tašner rent richting de bal. Tašner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Vianello kopt de bal weg. Jędryka geeft een lange en hoge pass. Filosi heeft problemen om de bal te vangen. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel haalt uit met een fantastische trap. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Półrolniczak geeft de bal voor. Tašner geeft de bal voor. Uzdowski heeft problemen om de bal te vangen. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Filosi is nu in balbezit. Filosi geeft een lange en hoge pass. Daar is Półrolniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jędryka met een sublieme pass. Tašner is nu in balbezit. Tašner passt de bal zonder na te denken. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bayona verovert de bal door een tackle van achteren. Filosi is nu in balbezit. Filosi probeert naar een medespeler te passen. De Rybel rent richting de bal. De Rybel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bordowski bokst de bal weg.

36e minuut.
Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello speelt de bal door. De Rybel rent richting de bal. Klungelig pakt De Rybel de bal. De Rybel schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Bordowski met een sublieme pass. Vianello kopt de bal weg. Klungelig pakt Półrolniczak de bal. Tašner rent richting de bal. Tašner schiet op doel. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Baszkiewicz met een sublieme pass. Jędryka rent richting de bal. Jędryka speelt de bal door. De Rybel rent richting de bal. De Rybel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kalociński geeft een hoge lob. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel passt de bal in één keer door. Filosi rent richting de bal. Filosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi geeft de bal voor. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Janów 73%, Richmond33 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Janów - Richmond33 0:0

62e minuut.
Vianello geeft de bal voor. De Rybel kopt de bal weg. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi haalt uit met een fantastische trap. Bordowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Janów - Richmond33 0:1

72e minuut.
Bayona met de inworp. Hejmej geeft een hoge lob. Jędryka met een sublieme pass. Daar is Tašner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tašner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bayona met een sublieme pass. De Rybel rent richting de bal. De Rybel passt de bal in één keer door. Filosi rent richting de bal. Filosi schiet op doel. Bordowski bokst de bal weg. Tašner rent richting de bal. Klungelig pakt De Rybel de bal. De Rybel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Janów - Richmond33 0:2

81e minuut.
Rochowiak passt de bal met de wreef. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka met een sublieme pass. Tašner rent richting de bal. Tašner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hejmej passt de bal met de wreef. Filosi rent richting de bal. Filosi passt de bal zonder na te denken. Daar is De Rybel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rybel haalt uit met een fantastische trap. Bordowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Janów 75%, Richmond33 25%.
Torpedo Janów - Richmond33 0:2