Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 Torpedo Janów
off Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten slecht
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Jędryka passt de bal met de wreef. Daar is Hejmej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejmej passt de bal met de wreef. Scatigna heeft problemen om de bal te vangen. Scatigna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Vianello kan de bal niet met de borst controleren. Rochowiak is nu in balbezit. Vianello verovert de bal door een tackle van achteren. Vianello met een sublieme pass. Jędryka probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szałęga geeft een lange en hoge pass. Jędryka kopt de bal weg. Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Jędryka speelt de bal door. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka speelt de bal door. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 1:0

13e minuut.
Pinand is nu in balbezit. Pinand geeft een hoge lob. Revé kopt de bal weg. Scatigna controleert de bal met de borst. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Pinand de bal. Pinand met een sublieme pass. Revé rent richting de bal. Revé schiet op doel. Ambrozik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 2:0

17e minuut.
Vianello geeft een lange en hoge pass. Scatigna rent richting de bal. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Jędryka onderschept slim de pass. Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Revé passt de bal in één keer door. Scatigna rent richting de bal. Revé is nu in balbezit. Revé haalt uit met een fantastische trap. Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bordowski met een sublieme pass. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 3:0

30e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej speelt de bal door. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap. Bordowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pałkus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jędryka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jędryka met een snelle inworp. Vianello is nu in balbezit. Vianello met een sublieme pass. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand passt de bal met de wreef. Scatigna rent richting de bal. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 4:0

43e minuut.
Półrolniczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędryka met de inworp. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 24%, Torpedo Janów 76%.
Richmond33 - Torpedo Janów 4:0

50e minuut.
Kujawski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pająk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Scatigna passt de bal met de wreef. Daar is Pinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinand passt de bal in één keer door. Scatigna rent richting de bal. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 5:0

54e minuut.
Scatigna geeft een hoge lob. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka geeft de bal voor. Nys kopt de bal weg. Jędryka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Revé onderschept slim de pass. Revé passt de bal met de wreef. Pinand rent richting de bal. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 6:0

57e minuut.
Jędryka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scatigna kan de bal niet met de borst controleren. Scatigna geeft de bal voor. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 7:0

62e minuut.
Daar is Pinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinand probeert naar een medespeler te passen. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pałkus de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Pinand heeft problemen om de bal te vangen. Talik rent richting de bal. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński met een sublieme pass. Revé is nu in balbezit. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een hoge lob. Klungelig pakt Półrolniczak de bal. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Uzdowski speelt de bal door. Nys met een sublieme pass. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand speelt de bal door. Revé speelt de bal door. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna draait met de bal, schiet en ... Bordowski bokst de bal weg. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ... Bordowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 8:0

84e minuut.
Pinand is nu in balbezit. Pinand passt de bal met de wreef. Revé rent richting de bal. Revé schiet op doel. Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Torpedo Janów 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 26%, Torpedo Janów 74%.
Richmond33 - Torpedo Janów 9:0