Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gontar FC magicobomber
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lorsen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wałkarz met de inworp. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nogalski kopt de bal weg. Daar is Białowąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Maciaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczak onderschept slim de pass. Durczak passt de bal zonder na te denken. Babiak is nu in balbezit. Babiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Romuzga rent richting de bal. Nogalski geeft de bal voor. Ciężkowski rent richting de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Durczak is nu in balbezit. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Wałkarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 66%, magicobomber 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gontar FC - magicobomber 0:0

46e minuut.
Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczak rent richting de bal. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Maciaszek heeft problemen om de bal te vangen. Ryjek is nu in balbezit. Ryjek passt de bal met de wreef. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak schiet op doel. Grube probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs verovert de bal door een tackle van achteren. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski schiet op doel. Kwietniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Babiak is nu in balbezit. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maciaszek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ryjek kopt de bal weg. Łangowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łangowski passt de bal zonder na te denken. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 74%, magicobomber 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gontar FC - magicobomber 0:0