Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Janów magicobomber
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rogalski passt de bal met de wreef. Piękoś rent richting de bal. Dubuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubuś krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Maciaszek geeft de bal voor. Wałkarz kopt de bal weg. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Półrolniczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs passt de bal zonder na te denken. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dubuś probeert naar een medespeler te passen. Stuligłowa rent richting de bal. Baszkiewicz onderschept slim de pass. Baszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Janów - magicobomber 1:0

44e minuut.
Ciężkowski schiet op doel. Doeltrap. Tokmajdo met een harde bal richting middenveld. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Janów 53%, magicobomber 47%.
Torpedo Janów - magicobomber 1:0

89e minuut.
Piękoś probeert naar een medespeler te passen. Wałkarz rent richting de bal. Met opzet legt Tokmajdo zijn tegenspeler op de grond. Tokmajdo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Janów 51%, magicobomber 49%.
Torpedo Janów - magicobomber 1:0