Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 Gontar FC
off Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 16
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuroń de bal. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner schiet op doel. Kwietniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Inworp. Jędryka met de inworp. Bayona geeft een lange en hoge pass. De Rybel springt en kopt de bal. Kwietniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Gontar FC 1:0

5e minuut.
Filosi passt de bal in één keer door. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hejmej probeert naar een medespeler te passen. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi met een sublieme pass. Tašner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel draait met de bal, schiet en ... Kwietniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Tašner heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jurgielewicz is nu in balbezit. Filosi begaat een overtreding. Jurgielewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durczak met een snel genomen vrije trap. Testorio heeft problemen om de bal te vangen. Babiak is nu in balbezit. Babiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Richmond33 - Gontar FC 1:1

19e minuut.
Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Nys met een sublieme pass. Filosi probeert naar een medespeler te passen. De Rybel is nu in balbezit. De Rybel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Hejmej met een snelle inworp. Filosi speelt de bal door. Tašner heeft problemen om de bal te vangen. Tašner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona passt de bal met de wreef. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kalociński rent richting de bal. Babiak begaat een overtreding. Kalociński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalociński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Rybel is nu in balbezit. De Rybel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hejmej kopt de bal weg. Daar is De Rybel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tašner rent richting de bal. Tašner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Gontar FC 2:1

41e minuut.
Bayona passt de bal met de wreef. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel rent richting de bal. De Rybel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Gontar FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 20%, Gontar FC 80%.
Richmond33 - Gontar FC 3:1

54e minuut.
Romuzga geeft een hoge lob. Kalociński geeft een lange en hoge pass. Kuroń kopt de bal weg. Filosi rent richting de bal. Filosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hejmej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Rybel de bal. Filosi rent richting de bal. Filosi schiet op doel. Kuroń probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Gontar FC 4:1

56e minuut.
Filosi verovert de bal door een tackle van achteren. Filosi met een sublieme pass. Tašner is nu in balbezit. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kuroń geeft een hoge lob. Inworp. Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Gontar FC 5:1

73e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Jarząb is nu in balbezit. Jędryka onderschept slim de pass. Jędryka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kulka rent richting de bal. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Rybel de bal. De Rybel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kulka rent richting de bal. Kulka geeft een hoge lob. Inworp. Hejmej met een snelle inworp. Filosi geeft een lange en hoge pass. Kwietniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert De Rybel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen geeft een hoge lob. Inworp. Jędryka met de inworp. Tašner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 23%, Gontar FC 77%.
Richmond33 - Gontar FC 5:1