Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gontar FC Richmond33
Normal Tactiek off
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 34.4
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej met een sublieme pass. Daar is Revé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revé draait met de bal, schiet en ... Kulka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Durczak is nu in balbezit. Revé is nu in balbezit. Vianello is nu in balbezit. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:1

15e minuut.
Revé draait met de bal, schiet en ... Kuroń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinand is nu in balbezit. Pinand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:2

19e minuut.
Jurgielewicz is nu in balbezit. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej speelt de bal door. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jędryka rent richting de bal. Jędryka passt de bal in één keer door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuroń de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:3

33e minuut.
Jędryka passt de bal zonder na te denken. Vianello rent richting de bal. Vianello speelt de bal door. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vianello geeft een hoge lob. Pinand rent richting de bal. Kulka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinand raakt geblesseerd tijdens het duel. Revé zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kwietniak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Scatigna met een sublieme pass. Pinand is nu in balbezit. Kulka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinand zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Revé is nu in balbezit. Revé speelt de bal door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 71%, Richmond33 29%.
Gontar FC - Richmond33 0:4

50e minuut.
Pinand is nu in balbezit. Pinand geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuroń de bal. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:5

53e minuut.
Durczak rent richting de bal. Pinand verovert de bal door een tackle van achteren. Pinand passt de bal in één keer door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hejmej met een snelle inworp. Vianello is nu in balbezit. Chmiest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vianello raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vianello neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nys probeert naar een medespeler te passen. Vianello rent richting de bal. Vianello speelt de bal door. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:6

62e minuut.
Pinand met een sublieme pass. Revé is nu in balbezit. Revé speelt de bal door. Scatigna rent richting de bal. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:7

77e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej passt de bal zonder na te denken. Scatigna speelt de bal door. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej met een sublieme pass. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ... Kwietniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - Richmond33 0:8

80e minuut.
Revé rent richting de bal. Revé passt de bal in één keer door. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka geeft de bal voor. Revé kopt de bal weg. Kwietniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 77%, Richmond33 23%.
Gontar FC - Richmond33 0:8