Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Janów kamilkol fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Uzdowski passt de bal zonder na te denken. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Uzdowski geeft de bal voor. Kujawski heeft problemen om de bal te vangen. Kizior speelt de bal door. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski geeft de bal voor. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Janów 44%, kamilkol fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Janów - kamilkol fc 0:0

55e minuut.
Sosnowski met de inworp. Piech rent richting de bal. Uzdowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Uzdowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Czyżewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżewski geeft een hoge lob. Gwalbert is nu in balbezit. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maternia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Janów - kamilkol fc 0:1

65e minuut.
Czyżewski passt de bal zonder na te denken. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maternia passt de bal in één keer door. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Janów - kamilkol fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Janów 66%, kamilkol fc 34%.
Torpedo Janów - kamilkol fc 0:2