Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gontar FC KS Górnik Wałbrzych
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Słonimski rent richting de bal. Met opzet legt Jurgielewicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jurgielewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Słonimski raakt geblesseerd tijdens het duel. Domagała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft de bal voor. Michalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Romuzga rent richting de bal. Romuzga geeft een hoge lob. Słonimski kopt de bal weg. Babiak rent richting de bal. Babiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski haalt uit met een fantastische trap. Żebryk rent richting de bal. Żebryk geeft een hoge lob. Słonimski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Słonimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonimski speelt de bal door. Aniszewski probeert naar een medespeler te passen. Szajdel rent richting de bal. Szajdel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Michalczuk heeft problemen om de bal te vangen. Chmiest is nu in balbezit. Chmiest passt de bal zonder na te denken. Babiak rent richting de bal. Babiak schiet op doel. Soboczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 63%, KS Górnik Wałbrzych 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gontar FC - KS Górnik Wałbrzych 0:0

46e minuut.
Daar is Szajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiak is nu in balbezit. Szajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Chmiest onderschept slim de pass. Chmiest draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Babiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagała is nu in balbezit. Babiak onderschept slim de pass. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest draait met de bal, schiet en ... Soboczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kondoszek is nu in balbezit. Kondoszek geeft de bal voor. Daar is Michalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kulka geeft een hoge lob. Inworp. Domagała met een snelle inworp. Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Durczak passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kruski de bal onder controle te krijgen. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak schiet op doel. Soboczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gontar FC - KS Górnik Wałbrzych 1:0

86e minuut.
Słonimski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalczuk controleert de bal met de borst. Michalczuk met een sublieme pass. Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kwietniak trapt de bal weg van het doel. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest passt de bal zonder na te denken. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soboczyński trapt de bal weg. Aniszewski probeert naar een medespeler te passen. Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 69%, KS Górnik Wałbrzych 31%.
Gontar FC - KS Górnik Wałbrzych 1:0