Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamilkol fc Gontar FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Piech geeft de bal voor. Gwalbert kopt de bal weg. Lorsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski draait met de bal, schiet en ... Kwietniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kulka de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czyżewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piech is nu in balbezit. Piech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kamilkol fc - Gontar FC 1:0

16e minuut.
Piech rent richting de bal. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest passt de bal in één keer door. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lelka geeft een hoge lob. Inworp. Jarząb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmiest is nu in balbezit. Chmiest draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Kondoszek geeft een hoge lob. Lelka is nu in balbezit. Lelka geeft de bal voor. Durczak rent richting de bal. Durczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kizior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyżewski is nu in balbezit. Lorsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lorsen krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Maternia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gwalbert de bal onder controle te krijgen. Romuzga is nu in balbezit. Gwalbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamilkol fc 51%, Gontar FC 49%.
kamilkol fc - Gontar FC 1:0

49e minuut.
Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizior onderschept slim de pass. Kizior probeert naar een medespeler te passen. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gwalbert rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maternia is nu in balbezit. Maternia passt de bal zonder na te denken. Lorsen kan de bal niet met de borst controleren. Gwalbert onderschept slim de pass. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Lelka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondoszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kondoszek is nu in balbezit. Kondoszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Romuzga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmiest is nu in balbezit. Chmiest schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chmiest raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzegórzecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamilkol fc 46%, Gontar FC 54%.
kamilkol fc - Gontar FC 1:0