Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 3MajFason
off Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 14.1
very good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kloc is nu in balbezit. Pinand is nu in balbezit. Pinand speelt de bal door. Revé is nu in balbezit. Revé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Scatigna is nu in balbezit. Scatigna draait met de bal, schiet en ... Podolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hejmej met de inworp. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. Na een snelle pass probeert Podolski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 1:0

12e minuut.
Scatigna is nu in balbezit. Revé met een sublieme pass. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Sasin probeert de bal aan de voet te houden. Kopaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 2:0

13e minuut.
Pinand met een sublieme pass. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kałek rent richting de bal. Kałek passt de bal in één keer door. Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. Kopaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hejmej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scatigna springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Scatigna is nu in balbezit. Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona passt de bal in één keer door. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap. Kopaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ... Kopaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 3:0

25e minuut.
Pilecki met een snelle inworp. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz geeft de bal voor. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 3:1

27e minuut.
Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna passt de bal met de wreef. Revé heeft problemen om de bal te vangen. Revé draait met de bal, schiet en ... Kopaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 4:1

28e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Revé onderschept slim de pass. Revé passt de bal met de wreef. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna draait met de bal, schiet en ... Kopaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Podolski de bal. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ... Podolski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 5:1

33e minuut.
Scatigna geeft een lange en hoge pass. Pinand heeft problemen om de bal te vangen. Kloc rent richting de bal. Bayona geeft een hoge lob. Revé krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Podolski geeft een hoge lob. Vianello geeft een lange en hoge pass. Sasin rent richting de bal. Pinand onderschept slim de pass. Pinand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 6:1

35e minuut.
Białokozowicz heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz passt de bal zonder na te denken. Seniw is nu in balbezit. Scatigna onderschept slim de pass. Scatigna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Revé passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scatigna de bal. Sasin is nu in balbezit. Scatigna verovert de bal door een tackle van achteren. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. Kopaszewski bokst de bal weg.

43e minuut.
Bayona met een sublieme pass. Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Revé rent richting de bal. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ... Kopaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Revé de bal. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 7:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Litkowski is nu in balbezit. Pinand onderschept slim de pass. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Kopaszewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jędryka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Revé springt en kopt de bal. Kopaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 18%, 3MajFason 82%.
Richmond33 - 3MajFason 8:1

48e minuut.
Sasin trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hejmej met de inworp. Pinand rent richting de bal. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 9:1

57e minuut.
Vianello met een sublieme pass. Jędryka rent richting de bal. Jędryka speelt de bal door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sasin heeft problemen om de bal te vangen. Revé rent richting de bal. Revé passt de bal zonder na te denken. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jędryka met een snelle inworp. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna geeft de bal voor. Pinand maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 10:1

72e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna passt de bal zonder na te denken. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kopaszewski trapt de bal weg van het doel. Vianello met een sublieme pass. Hejmej met een sublieme pass. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 11:1

85e minuut.
Sasin geeft een hoge lob. Nys kopt de bal weg. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ... Sasin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - 3MajFason 12:1

88e minuut.
Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Hejmej speelt de bal door. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 16%, 3MajFason 84%.
Richmond33 - 3MajFason 12:1