Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leo Dimitri Rascalov FC Tropsy
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 32.2
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Lasocki met de inworp. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo met een sublieme pass. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leo Dimitri Rascalov FC - Tropsy 0:1

13e minuut.
Sluckys geeft een hoge lob. Pustelak kopt de bal weg. Mikrut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Palach passt de bal met de wreef. Prawdzic probeert de bal met de borst te controleren. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leo Dimitri Rascalov FC - Tropsy 0:2

21e minuut.
Mikrut met een sublieme pass. Gyarmati probeert naar een medespeler te passen. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Palach speelt de bal door. Izbiński rent richting de bal. Raguseo rent richting de bal. Raguseo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Daar is Mikrut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palach begaat een overtreding. Mikrut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sluckys probeert de bal met de borst te controleren. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 75%, Tropsy 25%.
Leo Dimitri Rascalov FC - Tropsy 0:2

50e minuut.
Qigang geeft de bal voor. Mikrut probeert de bal aan de voet te houden. Ślęziak rent richting de bal. Tagesson rent richting de bal. Tagesson geeft de bal voor. Kołodyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ślęziak is nu in balbezit. Pustelak onderschept slim de pass. Pustelak speelt de bal door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tagesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo rent richting de bal. Raguseo passt de bal met de wreef. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Blank geeft een lange en hoge pass. Kołodyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ossowski. Ossowski krijgt een gele kaart. Kołodyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Blank de bal. Raguseo rent richting de bal. Raguseo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daar is Izbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński met een sublieme pass. Raguseo speelt de bal door. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Izbiński rent richting de bal. Izbiński passt de bal met de wreef. Raguseo is nu in balbezit. Raguseo schiet op doel. Blank probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pustelak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mikrut de bal onder controle te krijgen. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leo Dimitri Rascalov FC 75%, Tropsy 25%.
Leo Dimitri Rascalov FC - Tropsy 0:2