Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polskie tygrysy AcePayaceFc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski onderschept slim de pass. Moczygęba onderschept slim de pass. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polskie tygrysy - AcePayaceFc 0:1

11e minuut.
Kobylański met een snelle inworp. Piórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórek passt de bal in één keer door. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polskie tygrysy - AcePayaceFc 1:1

19e minuut.
Bielski is nu in balbezit. Mur rent richting de bal. Bielski verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polskie tygrysy - AcePayaceFc 2:1

28e minuut.
Mur probeert naar een medespeler te passen. Budka rent richting de bal. Budka passt de bal met de wreef. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa draait met de bal, schiet en ... Ścianka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirwa rent richting de bal. Bzdyra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleśnar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Polskie tygrysy - AcePayaceFc 3:1

35e minuut.
Mur geeft een hoge lob. Piórek rent richting de bal. Piórek met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirwa de bal. Mirwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polskie tygrysy 51%, AcePayaceFc 49%.
Polskie tygrysy - AcePayaceFc 3:1

46e minuut.
Bzdyra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pleśnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśnar geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ścianka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Pleśnar verovert de bal door een tackle van achteren. Pleśnar speelt de bal door. Bzdyra is nu in balbezit. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mirwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Białgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski begaat een overtreding. Bielski krijgt een gele kaart. Moczygęba roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moczygęba kan niet meer verder spelen. Masztajer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur onderschept slim de pass. Mur passt de bal zonder na te denken. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Białgoń kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bielski de bal onder controle te krijgen. Masztajer met een sublieme pass. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bzdyra geeft een hoge lob. Inworp. Gruszczyński met een snelle inworp. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa haalt uit met een fantastische trap. Ścianka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polskie tygrysy 57%, AcePayaceFc 43%.
Polskie tygrysy - AcePayaceFc 3:1