Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PernambukoTeam RKS Dąbrowa Górnicza
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Jałocha onderschept slim de pass. Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostoja. Ostoja krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Jaranowski controleert de bal met de borst. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jaranowski de bal onder controle te krijgen. Cieplewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Korpalski de bal. Dyrkacz rent richting de bal. Dyrkacz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PernambukoTeam - RKS Dąbrowa Górnicza 1:0

11e minuut.
Trębicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buelinckx met de inworp. Siverio is nu in balbezit. Siverio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lança geeft een hoge lob. Jędrychowski kopt de bal weg. Trębicki heeft problemen om de bal te vangen. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio draait met de bal, schiet en ... Cieplewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ostoja passt de bal in één keer door. Kramarczyk rent richting de bal. Kramarczyk met een sublieme pass. Senderowski is nu in balbezit. Senderowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PernambukoTeam - RKS Dąbrowa Górnicza 1:1

40e minuut.
Machkhaneli trapt de bal weg van het doel. Turkanin kopt de bal weg. Csoóri probeert naar een medespeler te passen. Siverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Senderowski passt de bal zonder na te denken. Kramarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jędrychowski zijn tegenspeler op de grond. Jędrychowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 46%, RKS Dąbrowa Górnicza 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PernambukoTeam - RKS Dąbrowa Górnicza 1:1

51e minuut.
Jędrychowski rent richting de bal. Buelinckx geeft de bal voor. Daar is Trębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverio rent richting de bal. Siverio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Turkanin met een sublieme pass. Senderowski is nu in balbezit. Jędrychowski is nu in balbezit. Senderowski verovert de bal door een tackle van achteren. Senderowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dworczak rent richting de bal. Dworczak met een sublieme pass. Lança onderschept slim de pass. Senderowski rent richting de bal. Senderowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PernambukoTeam 47%, RKS Dąbrowa Górnicza 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PernambukoTeam - RKS Dąbrowa Górnicza 1:1