Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSZO Ostrowiec Św. Mad Dogs United
Normal Tactiek TAKSA PIERWSZA
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 33
poor Schieten very good
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Patyczek geeft een lange en hoge pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagowski begaat een overtreding. Bagowski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Piechocki met een sublieme pass. Karagiolidis rent richting de bal. Karagiolidis geeft de bal voor. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chrząszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang onderschept slim de pass. Gang passt de bal in één keer door. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Woronicz rent richting de bal. Woronicz geeft de bal voor. Karagiolidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:1

16e minuut.
Bidonde rent richting de bal. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidonde rent richting de bal. Klungelig pakt Wamish de bal. Wamish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:2

18e minuut.
Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang rent richting de bal. Gang passt de bal in één keer door. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Bagowski de bal. Gang probeert naar een medespeler te passen. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. Warwarczyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:3

22e minuut.
Gang onderschept slim de pass. Gollus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gang krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Verdyck geeft de bal voor. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde passt de bal zonder na te denken. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrząszcz met een snelle inworp. Bagowski rent richting de bal. Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Gang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Bidonde speelt de bal door. Wamish is nu in balbezit. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 80%, Mad Dogs United 20%.
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:3

46e minuut.
Piechocki controleert de bal met de borst. Apanay rent richting de bal. Apanay passt de bal in één keer door. Wamish is nu in balbezit. Wamish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Apanay rent richting de bal. Apanay geeft de bal voor. Chrząszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:4

52e minuut.
Bagowski rent richting de bal. Bagowski probeert naar een medespeler te passen. Sznider heeft problemen om de bal te vangen. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gang onderschept slim de pass. Gang passt de bal met de wreef. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamish draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

54e minuut.
Gang is nu in balbezit. Gang geeft de bal voor. Daar is Sznider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidonde rent richting de bal. Bidonde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gang kopt de bal weg. Daar is Wamish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollus rent richting de bal. Wamish onderschept slim de pass. Wamish draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Karagiolidis rent richting de bal. Karagiolidis passt de bal in één keer door. Gang speelt de bal door. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Bagowski heeft problemen om de bal te vangen. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang passt de bal in één keer door. Bidonde rent richting de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Apanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay speelt de bal door. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:5

63e minuut.
Bagowski rent richting de bal. Apanay rent richting de bal. Klungelig pakt Apanay de bal. Apanay geeft een hoge lob. Woronicz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gang is nu in balbezit. Gang speelt de bal door. Wamish rent richting de bal. Wamish haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:6

68e minuut.
Gang passt de bal met de wreef. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:7

69e minuut.
Chrząszcz probeert de bal aan de voet te houden. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel. Warwarczyn bokst de bal weg.

70e minuut.
Gang neemt de hoekschop. Woronicz kopt de bal weg. Karagiolidis speelt de bal door. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:8

74e minuut.
Bidonde passt de bal in één keer door. Gang heeft problemen om de bal te vangen. Gang met een sublieme pass. Wamish is nu in balbezit. Wamish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Warwarczyn speelt de bal door. Apanay kopt de bal weg. Klungelig pakt Gang de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:9

85e minuut.
Nuzzaco geeft de bal voor. Gang kopt de bal weg. Wamish rent richting de bal. Wamish schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:10

87e minuut.
Bagowski is nu in balbezit. Gang onderschept slim de pass. Gang geeft een lange en hoge pass. Daar is Bidonde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 90%, Mad Dogs United 10%.
KSZO Ostrowiec Św. - Mad Dogs United 0:11