Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrena Warszawa Pasiaste Króliki
Normal Tactiek Defend
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 29.2
zwak Schieten solide
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Taczkowski probeert naar een medespeler te passen. Dupont rent richting de bal. Mielcarski met een sublieme pass. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dworzańczyk met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Barańczyk de bal onder controle te krijgen. Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Taczkowski geeft een lange en hoge pass. Wołczyk rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:1

15e minuut.
Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka passt de bal met de wreef. Barańczyk met een sublieme pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ... Jędras bokst de bal weg.

23e minuut.
Matuszyk met de inworp. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak geeft een lange en hoge pass. Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:2

25e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Mielcarski rent richting de bal. Ziemniak onderschept slim de pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak passt de bal met de wreef. Kostkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Jędras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski passt de bal met de wreef. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Jędras met een harde bal richting middenveld. Pomianowski kopt de bal weg. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap. Majsner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Biegajło de bal. Biegajło geeft een lange en hoge pass. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Maślanka onderschept slim de pass. Maślanka probeert naar een medespeler te passen. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrena Warszawa 71%, Pasiaste Króliki 29%.
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:2

55e minuut.
Wołczyk heeft problemen om de bal te vangen. Belczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Jędras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:3

62e minuut.
Jędras trapt de bal weg van het doel. Taczkowski rent richting de bal. Taczkowski passt de bal in één keer door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Maślanka onderschept slim de pass. Maślanka passt de bal zonder na te denken. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel. Jędras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:4

69e minuut.
Mielcarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarski passt de bal zonder na te denken. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel. Jędras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bedryj rent richting de bal. Bedryj probeert naar een medespeler te passen. Maślanka controleert de bal met de borst. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chełchowski rent richting de bal. Taczkowski onderschept slim de pass. Taczkowski geeft de bal voor. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kałkowski geeft een lange en hoge pass. Maślanka geeft de bal voor. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Jędras speelt de bal door. Taczkowski kopt de bal weg. Dupont is nu in balbezit. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:5

79e minuut.
Maślanka geeft een hoge lob. Belczyk kopt de bal weg. Kałkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:6

81e minuut.
Dupont rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biegajło. Dupont raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupont zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrena Warszawa 69%, Pasiaste Króliki 31%.
Syrena Warszawa - Pasiaste Króliki 0:6