Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Signo Chmielsaria
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Huras is nu in balbezit. Huras geeft een lange en hoge pass. Sucharek rent richting de bal. Olszewski rent richting de bal. Olszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Gmitrzak is nu in balbezit. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Signo - Chmielsaria 0:1

7e minuut.
Olszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Olszewski haalt uit met een fantastische trap. Borysewicz kopt de bal weg. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kuroś onderschept slim de pass. Orbitek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuroś. Kuroś krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Olszewski kopt de bal weg. Kuroś probeert de bal aan de voet te houden. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek draait met de bal, schiet en ... Borysewicz kopt de bal weg. Klempa bokst de bal weg.

35e minuut.
Huras passt de bal in één keer door. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski geeft een lange en hoge pass. Zgrzelak rent richting de bal. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chachuła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dróżdż komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Orbitek is nu in balbezit. Dziambel verovert de bal door een tackle van achteren. Dziambel passt de bal in één keer door. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 49%, Chmielsaria 51%.
Signo - Chmielsaria 0:1

52e minuut.
Huras geeft een lange en hoge pass. Kazanowski kopt de bal weg. Doradca heeft problemen om de bal te vangen. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Kuroś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż passt de bal in één keer door. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klempa trapt de bal weg van het doel. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski geeft een lange en hoge pass. Olszewski rent richting de bal. Olszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gmitrzak rent richting de bal. Dziambel rent richting de bal. Dziambel schiet op doel. Kacała rent richting de bal. Kacała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Dziambel onderschept slim de pass. Dziambel speelt de bal door. Kacała is nu in balbezit. Kacała geeft een lange en hoge pass. Pokora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signo 54%, Chmielsaria 46%.
Signo - Chmielsaria 0:1