Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSZO Ostrowiec Św. Chmielsaria
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Doradca is nu in balbezit. Doradca probeert naar een medespeler te passen. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chrząszcz is nu in balbezit. Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Bazela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobias roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dobias kan niet meer verder spelen. Dziambel komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Chachuła geeft de bal voor. Gollus heeft problemen om de bal te vangen. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn bokst de bal weg.

18e minuut.
Czyrak speelt de bal door. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dziambel de bal. Dziambel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kacała met de inworp. Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząszcz speelt de bal door. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 68%, Chmielsaria 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSZO Ostrowiec Św. - Chmielsaria 0:0

47e minuut.
Czeczot rent richting de bal. Czeczot probeert naar een medespeler te passen. Piechocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gmitrzak rent richting de bal. Dziambel rent richting de bal. Chrząszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Gmitrzak rent richting de bal. Gmitrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Patyczek met de inworp. Sznider heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chachuła. Chachuła krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Dziambel passt de bal in één keer door. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Dziambel rent richting de bal. Dziambel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec Św. - Chmielsaria 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec Św. 46%, Chmielsaria 54%.
KSZO Ostrowiec Św. - Chmielsaria 0:1