Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chmielsaria Pasiaste Króliki
Normal Tactiek Defend
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 26.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Kuroś maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kuroś moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuroś schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Ziemniak passt de bal met de wreef. Dupont heeft problemen om de bal te vangen. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont onderschept slim de pass. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Matuszyk met een sublieme pass. Gąsiorowski is nu in balbezit. Gąsiorowski geeft de bal voor. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ... Klempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Chachuła verovert de bal door een tackle van achteren. Taczkowski geeft een lange en hoge pass. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borysewicz geeft een hoge lob. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała passt de bal zonder na te denken. Dupont heeft problemen om de bal te vangen. Dupont haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:1

34e minuut.
Kacała met een sublieme pass. Taczkowski is nu in balbezit. Taczkowski passt de bal met de wreef. Dupont heeft problemen om de bal te vangen. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Czyrak trapt de bal weg van het doel. Ziemniak kopt de bal weg. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:2

37e minuut.
Krzesiński passt de bal in één keer door. Doradca heeft problemen om de bal te vangen. Czyrak is nu in balbezit. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dobias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziemniak. Dobias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gmitrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmitrzak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dobias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dziambel komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Gąsiorowski geeft een hoge lob. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak passt de bal in één keer door. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Krzesiński met een sublieme pass. Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka speelt de bal door. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chmielsaria 69%, Pasiaste Króliki 31%.
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:2

49e minuut.
Maślanka rent richting de bal. Maślanka met een sublieme pass. Krzesiński rent richting de bal. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak geeft een lange en hoge pass. Krzesiński rent richting de bal. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Ziemniak de bal. Dupont rent richting de bal. Ziemniak rent richting de bal. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dupont rent richting de bal. Dupont draait met de bal, schiet en ... Klempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:3

57e minuut.
Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała passt de bal in één keer door. Ziemniak is nu in balbezit. Dupont rent richting de bal. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kacała is nu in balbezit. Barańczyk onderschept slim de pass. Barańczyk speelt de bal door. Dupont probeert de bal met de borst te controleren. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:4

66e minuut.
Gąsiorowski met een sublieme pass. Maślanka rent richting de bal. Maślanka speelt de bal door. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:5

74e minuut.
Ziemniak passt de bal in één keer door. Barańczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Doradca de bal. Dupont is nu in balbezit. Dupont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kacała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel onderschept slim de pass. Dziambel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chachuła is nu in balbezit. Ziemniak onderschept slim de pass. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont haalt uit met een fantastische trap. Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:6

81e minuut.
Nasiłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Koszarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszarek geeft de bal voor. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Taczkowski passt de bal met de wreef. Gąsiorowski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorowski geeft een lange en hoge pass. Dupont is nu in balbezit. Dupont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Taczkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rytel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chmielsaria 59%, Pasiaste Króliki 41%.
Chmielsaria - Pasiaste Króliki 0:6