Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Czarni SKORPION PrideTroopers
wsparcie3 Tactiek main
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 35
excellent Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Cancellieri rent richting de bal. Cancellieri met een sublieme pass. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski haalt uit met een fantastische trap. Starosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tyliński passt de bal in één keer door. Səlimli speelt de bal door. Tyliński heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 0:1

9e minuut.
Tyliński kopt de bal weg. Zubović rent richting de bal. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 1:1

15e minuut.
Bornschein met een sublieme pass. Struś rent richting de bal. Struś passt de bal met de wreef. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 1:2

17e minuut.
Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli passt de bal zonder na te denken. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 2:2

19e minuut.
Səlimli geeft een hoge lob. Inworp. Cieciak met de inworp. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cancellieri passt de bal met de wreef. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek geeft een hoge lob. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płaszewski is nu in balbezit. Bornschein onderschept slim de pass. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 3:2

28e minuut.
Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel. Starosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 4:2

30e minuut.
Səlimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimli passt de bal zonder na te denken. Zubović met een sublieme pass. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cancellieri verovert de bal door een tackle van achteren. Tyliński geeft een hoge lob. Hoffmann kopt de bal weg. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Starosta met een sublieme pass. Cancellieri geeft een lange en hoge pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 5:2

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zawisza komt het veld opgelopen. Niefart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 47%, PrideTroopers 53%.
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 5:2

49e minuut.
Niefart geeft een hoge lob. Hernán Angulo kopt de bal weg. Tyliński heeft problemen om de bal te vangen. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 5:3

54e minuut.
Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski speelt de bal door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel. Starosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bornschein rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 6:3

66e minuut.
Səlimli met een snelle inworp. Tyliński rent richting de bal. Tyliński geeft de bal voor. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Starosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Cieciak kopt de bal weg. Daar is Kiszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dembski is nu in balbezit. Dembski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zubović onderschept slim de pass. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak geeft de bal voor. Rymer heeft problemen om de bal te vangen. Rymer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 6:4

76e minuut.
Cancellieri is nu in balbezit. Cancellieri passt de bal met de wreef. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Starosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyliński neemt de hoekschop. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tyliński rent richting de bal. Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak passt de bal met de wreef. Kiszczak rent richting de bal. Kiszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Taušan passt de bal met de wreef. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski haalt uit met een fantastische trap. Starosta bokst de bal weg.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cancellieri met de inworp. Bornschein is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Starosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Løvendal onderschept slim de pass. Løvendal speelt de bal door. Bezerédi geeft de bal voor. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Czarni SKORPION 58%, PrideTroopers 42%.
KP Czarni SKORPION - PrideTroopers 6:4