Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Silasia Lubomia Fccos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Byrdy heeft problemen om de bal te vangen. Granica onderschept slim de pass. Granica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogacki de bal. Bogacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Półchłopek speelt de bal door. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wysopal rent richting de bal. Wysopal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Warianka rent richting de bal. Gierejkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Wysopal rent richting de bal. Wysopal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tomalczyk probeert de bal aan de voet te houden. Półchłopek rent richting de bal. Tomalczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomalczyk krijgt een gele kaart. Półchłopek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Półchłopek kan niet meer verder spelen. Dębowicz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski geeft een hoge lob. Bogacki rent richting de bal. Bogacki schiet op doel. Kalina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Silasia Lubomia - Fccos 0:1

40e minuut.
Granica rent richting de bal. Granica passt de bal in één keer door. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacki onderschept slim de pass. Bogacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dzban probeert naar een medespeler te passen. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka begaat een overtreding. Gierejkiewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gierejkiewicz kan niet meer verder spelen. Wilczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Silasia Lubomia 54%, Fccos 46%.
LKS Silasia Lubomia - Fccos 0:1

47e minuut.
Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński probeert naar een medespeler te passen. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal haalt uit met een fantastische trap. Morski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Silasia Lubomia - Fccos 1:1

61e minuut.
Morski met een sublieme pass. Granica is nu in balbezit. Byrdy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byrdy krijgt een gele kaart. Granica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warianka met een snel genomen vrije trap. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacki schiet op doel. Kalina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Dzban de bal. Granica rent richting de bal. Granica passt de bal met de wreef. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Morski speelt de bal door. Odolan met een sublieme pass. Filarski heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Silasia Lubomia 50%, Fccos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Silasia Lubomia - Fccos 1:1