Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chlopcy Biebiera LKS Silasia Lubomia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


34e minuut.
Inworp. Wilczyński met een snelle inworp. Dzban is nu in balbezit. Dzban geeft een lange en hoge pass. Borysewicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban passt de bal met de wreef. Borysewicz rent richting de bal. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tupalski trapt de bal weg van het doel. Trywiański probeert de bal met de borst te controleren. Dzban begaat een overtreding. Dzban krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Linkowski met de inworp. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki passt de bal in één keer door. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tupalski trapt de bal weg. Trywiański kopt de bal weg. Księżyc rent richting de bal. Rucki onderschept slim de pass. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chlopcy Biebiera 54%, LKS Silasia Lubomia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chlopcy Biebiera - LKS Silasia Lubomia 0:0

75e minuut.
Daar is Linkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzosek met een sublieme pass. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chlopcy Biebiera - LKS Silasia Lubomia 1:0

80e minuut.
Tomalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz met een sublieme pass. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chlopcy Biebiera 55%, LKS Silasia Lubomia 45%.
Chlopcy Biebiera - LKS Silasia Lubomia 1:0