Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Silasia Lubomia FC Bartniki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas geeft een lange en hoge pass. Księżyc kopt de bal weg. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gierejkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gierejkiewicz met een sublieme pass. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pijawka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Zawadziński heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziński probeert naar een medespeler te passen. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal schiet op doel. Pijawka probeert de bal aan de voet te houden. Karłowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tylas onderschept slim de pass. Cacko rent richting de bal. Cacko draait met de bal, schiet en ... Grupiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Silasia Lubomia - FC Bartniki 0:1

32e minuut.
Borysewicz passt de bal met de wreef. Dzban is nu in balbezit. Dzban passt de bal met de wreef. Tylas rent richting de bal. Tylas draait met de bal, schiet en ... Kalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Sudoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudoł met een sublieme pass. Byrdy rent richting de bal. Tylas verovert de bal door een tackle van achteren. Tylas draait met de bal, schiet en ... Kalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tylas met een sublieme pass. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz passt de bal met de wreef. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal schiet op doel. Karłowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Silasia Lubomia 55%, FC Bartniki 45%.
LKS Silasia Lubomia - FC Bartniki 0:1

47e minuut.
Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawadziński. Zawadziński krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is Tylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrdy rent richting de bal. Tylas begaat een overtreding. Byrdy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Byrdy kan niet meer verder spelen. Wilczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Silasia Lubomia 32%, FC Bartniki 68%.
LKS Silasia Lubomia - FC Bartniki 0:1