Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fccos Chlopcy Biebiera
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Odolan geeft de bal voor. Warianka kopt de bal weg. Bogacki is nu in balbezit. Bogacki draait met de bal, schiet en ... Tupalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - Chlopcy Biebiera 1:0

5e minuut.
Granica rent richting de bal. Kiecal is nu in balbezit. Granica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiecal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Warianka rent richting de bal. Warianka probeert naar een medespeler te passen. Bogacki rent richting de bal. Granica rent richting de bal. Granica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dziwny geeft een hoge lob. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka met een sublieme pass. Bogacki rent richting de bal. Bogacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cieciura de bal. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - Chlopcy Biebiera 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fccos 46%, Chlopcy Biebiera 54%.
Fccos - Chlopcy Biebiera 2:0

49e minuut.
Wrzosek rent richting de bal. Wrzosek probeert naar een medespeler te passen. Dębowicz rent richting de bal. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka schiet op doel. Morski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Świerniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerniak geeft een lange en hoge pass. Filarski speelt de bal door. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica haalt uit met een fantastische trap. Tupalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Cieciura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogacki is nu in balbezit. Bogacki schiet op doel. Kiepski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - Chlopcy Biebiera 3:0

75e minuut.
Odolan is nu in balbezit. Odolan probeert naar een medespeler te passen. Bogacki speelt de bal door. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trywiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Odolan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Odolan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fccos 39%, Chlopcy Biebiera 61%.
Fccos - Chlopcy Biebiera 3:0