Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fccos GladStar FC
Normal Tactiek 541
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce passt de bal met de wreef. Boerebach rent richting de bal. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. Morski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - GladStar FC 0:1

5e minuut.
Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Warianka verovert de bal door een tackle van achteren. Boerebach rent richting de bal. Muzur rent richting de bal. Muzur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce onderschept slim de pass. Arce passt de bal in één keer door. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - GladStar FC 0:2

16e minuut.
Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzur verovert de bal door een tackle van achteren. Arce is nu in balbezit. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - GladStar FC 0:3

20e minuut.
Granica rent richting de bal. Zdun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Granica. Granica krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wieliczko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Licznerski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomiato geeft de bal voor. Boerebach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - GladStar FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fccos 79%, GladStar FC 21%.
Fccos - GladStar FC 0:4

51e minuut.
Thiesen kopt de bal weg. Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin probeert naar een medespeler te passen. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Filarski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urban komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dębowicz probeert de bal aan de voet te houden. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce passt de bal in één keer door. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Granica rent richting de bal. Arce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Granica. Granica krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Afşin speelt de bal door. Arce rent richting de bal. Arce passt de bal in één keer door. Boerebach rent richting de bal. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. Morski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fccos - GladStar FC 0:5

73e minuut.
Samborski passt de bal zonder na te denken. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach begaat een overtreding. Boerebach krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Warianka de bal. Muzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzur passt de bal in één keer door. Arce is nu in balbezit. Arce geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fccos 67%, GladStar FC 33%.
Fccos - GladStar FC 0:5