Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Silasia Lubomia ealanrogerio19
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sorek rent richting de bal. Met opzet legt Borysewicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Borysewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sorek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płaskoczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Folc rent richting de bal. Folc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kalina trapt de bal weg. Szefler kopt de bal weg. Dzban heeft problemen om de bal te vangen. Koziara rent richting de bal. Koziara schiet op doel. Kalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojarski met een snelle inworp. Koziara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szefler speelt de bal door. Wilczyński speelt de bal door. Linkowski heeft problemen om de bal te vangen. Koziara verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara haalt uit met een fantastische trap. Kalina bokst de bal weg. Folc is nu in balbezit. Folc haalt uit met een fantastische trap. Kalina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Silasia Lubomia - ealanrogerio19 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Silasia Lubomia 65%, ealanrogerio19 35%.
LKS Silasia Lubomia - ealanrogerio19 0:1

61e minuut.
Malinowski is nu in balbezit. Linkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Malinowski probeert naar een medespeler te passen. Grupiński onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Malinowski probeert naar een medespeler te passen. Grupiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Folc de bal. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Płaskoczyński geeft een hoge lob. Grupiński kopt de bal weg. Koziara heeft problemen om de bal te vangen. Folc rent richting de bal. Folc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Koziara passt de bal in één keer door. Folc is nu in balbezit. Linkowski rent richting de bal. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Folc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Księżyc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bojarski met een snelle inworp. Koziara rent richting de bal. Koziara schiet op doel. Kalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Silasia Lubomia 64%, ealanrogerio19 36%.
LKS Silasia Lubomia - ealanrogerio19 0:1