Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ealanrogerio19 LKS Silasia Lubomia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban verovert de bal door een tackle van achteren. Dzban met een sublieme pass. Wysopal rent richting de bal. Wysopal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dzban passt de bal in één keer door. Tyrka is nu in balbezit. Wysopal begaat een overtreding. Wysopal krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Malinowski passt de bal met de wreef. Folc rent richting de bal. Borysewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borysewicz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Byrdy geeft een hoge lob. Księżyc geeft een hoge lob. Sorek probeert de bal aan de voet te houden. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gierejkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierejkiewicz passt de bal met de wreef. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal draait met de bal, schiet en ... Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ealanrogerio19 - LKS Silasia Lubomia 0:1

35e minuut.
Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdy rent richting de bal. Koziara begaat een overtreding. Koziara krijgt een gele kaart. Byrdy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Byrdy kan niet meer verder spelen. Wilczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ealanrogerio19 35%, LKS Silasia Lubomia 65%.
ealanrogerio19 - LKS Silasia Lubomia 0:1

50e minuut.
Wilczyński speelt de bal door. Malinowski rent richting de bal. Malinowski passt de bal in één keer door. Folc rent richting de bal. Folc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Linkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński passt de bal zonder na te denken. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bojarski geeft een lange en hoge pass. Koziara rent richting de bal. Koziara speelt de bal door. Folc is nu in balbezit. Folc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Sorek de bal. Borysewicz is nu in balbezit. Płaskoczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Płaskoczyński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Tomalczyk met een snelle inworp. Klungelig pakt Wilczyński de bal. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński onderschept slim de pass. Wilczyński geeft een lange en hoge pass. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ealanrogerio19 73%, LKS Silasia Lubomia 27%.
ealanrogerio19 - LKS Silasia Lubomia 0:1