Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ealanrogerio19 Fccos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Samborski rent richting de bal. Wojski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samborski raakt geblesseerd tijdens het duel. Warianka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galiński is nu in balbezit. Galiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ealanrogerio19 - Fccos 0:1

14e minuut.
Inworp. Malinowski met de inworp. Folc is nu in balbezit. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap. Morski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bojarski rent richting de bal. Bojarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morski met een harde bal richting middenveld. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Morski trapt de bal weg van het doel. Daar is Warianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koziara is nu in balbezit. Folc is nu in balbezit. Folc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ealanrogerio19 - Fccos 1:1

36e minuut.
Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka geeft een hoge lob. Daar is Obara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ealanrogerio19 50%, Fccos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ealanrogerio19 - Fccos 1:1

46e minuut.
Szefler kan de bal niet met de borst controleren. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szefler naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
Klungelig pakt Półchłopek de bal. Półchłopek met een sublieme pass. Warianka is nu in balbezit. Bogacki rent richting de bal. Bogacki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bogacki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dębowicz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Warianka de bal. Folc is nu in balbezit. Folc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cackowski met een harde bal richting middenveld. Półchłopek kopt de bal weg. Tyrka rent richting de bal. Dębowicz is nu in balbezit. Dębowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Płaskoczyński rent richting de bal. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka probeert naar een medespeler te passen. Dębowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Płaskoczyński rent richting de bal. Płaskoczyński passt de bal zonder na te denken. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Folc rent richting de bal. Folc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Wojski rent richting de bal. Wojski speelt de bal door. Folc is nu in balbezit. Folc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzywocz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojarski neemt de hoekschop. Malinowski rent richting de bal. Malinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ealanrogerio19 - Fccos 2:1

82e minuut.
Bojarski rent richting de bal. Filarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojarski raakt geblesseerd tijdens het duel. Płaskoczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wieliczko heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ealanrogerio19 - Fccos 3:1

85e minuut.
Koziara passt de bal zonder na te denken. Dębowicz is nu in balbezit. Dębowicz passt de bal zonder na te denken. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Koziara is nu in balbezit. Półchłopek onderschept slim de pass. Półchłopek probeert naar een medespeler te passen. Galiński is nu in balbezit. Galiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Morski trapt de bal weg. Warianka is nu in balbezit. Warianka speelt de bal door. Dębowicz is nu in balbezit. Dębowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ealanrogerio19 - Fccos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ealanrogerio19 58%, Fccos 42%.
ealanrogerio19 - Fccos 3:2