Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GladStar FC LKS Silasia Lubomia
541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Jongbloed kopt de bal weg. Klungelig pakt Arce de bal. Muzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach rent richting de bal. Boerebach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Kalina trapt de bal weg. Muzur kopt de bal weg. Boerebach rent richting de bal. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Pomiato rent richting de bal. Pomiato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bromba de bal. Boerebach rent richting de bal. Boerebach schiet op doel. Kalina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 34%, LKS Silasia Lubomia 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GladStar FC - LKS Silasia Lubomia 0:0

47e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomiato onderschept slim de pass. Pomiato met een sublieme pass. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - LKS Silasia Lubomia 1:0

52e minuut.
Licznerski met de inworp. Wilczyński is nu in balbezit. Wilczyński passt de bal zonder na te denken. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wysopal controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Muzur probeert naar een medespeler te passen. Thiesen rent richting de bal. Ząbecki begaat een overtreding. Ząbecki krijgt een gele kaart. Thiesen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zdun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach draait met de bal, schiet en ... Kalina bokst de bal weg.

70e minuut.
Linkowski geeft een hoge lob. Afşin kopt de bal weg. Klungelig pakt Bromba de bal. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kalina trapt de bal weg van het doel. Linkowski kopt de bal weg. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GladStar FC - LKS Silasia Lubomia 2:0

75e minuut.
Jongbloed passt de bal zonder na te denken. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Muzur rent richting de bal. Muzur geeft een hoge lob. Daar is Bromba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Muzur probeert naar een medespeler te passen. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Boerebach rent richting de bal. Boerebach passt de bal met de wreef. Pomiato probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GladStar FC 33%, LKS Silasia Lubomia 67%.
GladStar FC - LKS Silasia Lubomia 2:0